Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2007

Δελτίο Τύπου, 9 Οκτ 2007

Με καλύτερες καιρικές συνθήκες από τις προηγούμενες ημέρες συνεχίστηκαν σήμερα Τρίτη οι αγώνες του 7ου Διεθνούς Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών 10.000 δολαρίων Νέας Ιωνίας Μαγνησίας που διεξάγεται το διάστημα 6-14 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Nea Ionia Tennis Club.

Οι εναλλαγές του καιρού προσέφεραν ποικιλία σκηνικών στους αγώνες. Κάτω από το συννεφιασμένο ουρανό του Βόλου ή με τη συνοδεία δυνατού ήλιου, οι τενίστριες ρίχθηκαν στη μάχη του κυρίως ταμπλό. Σήμερα, διεξήχθησαν 16 αναμετρήσεις για τον α΄ γύρο. Ομορφιά, νιάτα και χάρη συνθέτουν την εικόνα που παρακολουθούν οι θεατές του τουρνουά που και χθες έσπευσαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών, ξένων και Ελληνίδων.

Οι αναμετρήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, αρκετά συναρπαστικές και είναι σίγουρο ότι όσο περνούν οι ημέρες, το θέαμα θα βελτιώνεται αφού θα ξεχωρίσουν οι καλύτερες τενίστριες. Θυμίζουμε ότι ο τελικός του μονού που αποτελεί την κορύφωση του 7ου Διεθνούς Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών 10.000 δολαρίων Νέας Ιωνίας θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Κυριακής με ώρα έναρξης στις 15:00.

Τη Δευτέρα οι δύο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας, Πέπη Κατσούπη και Κική Φιλίππου δεν κατάφεραν να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Αύριο Τετάρτη, στις 19:00, στις εγκαταστάσεις του Nea Ionia Tennis Club θα δοθεί δεξίωση προς τιμήν των αθλητριών, στην οποία –όπως κάθε χρόνο- οι τενίστριες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να ξεφύγουν για λίγη ώρα από το άγχος και την πίεση των αγώνων και να γίνουν δέκτες για ακόμη μία φορά της ελληνικής φιλοξενίας. Θα υπάρχει μπουφέ και χορευτικό πρόγραμμα που θα επιμεληθεί η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Chorus Line σε λάτιν ρυθμούς αλλά, φυσικά, και σε παραδοσιακούς ελληνικούς.

Το 7ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών 10.000 δολαρίων Ν. Ιωνίας Μαγνησίας διοργανώνεται το διάστημα 6-14 Οκτωβρίου από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας ύστερα από ανάθεση από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και με την πολύτιμη αρωγή των Αθλητικών Οργανισμών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και Δήμου Ν. Ιωνίας.

Το πρόγραμμα

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό στο μονό ξεκίνησαν την Τρίτη και θα ολοκληρωθούν με το μεγάλο τελικό την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Παράλληλα με το μονό, θα διεξαχθεί και το διπλό, οι τελικοί του οποίου έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 12/10. Η καθιερωμένη δεξίωση προς τις αθλήτριες θα δοθεί το απόγευμα της Τετάρτης 10/10. Καθημερινά, οι αγώνες θα ξεκινούν στις 10:00 και θα ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα, ενώ το κοινό μπορεί να παρακολουθεί και τις προπονήσεις. Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας λειτουργεί εστιατόριο-καφετέρια και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: www.neaioniatennis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: