Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007

Δελτίο Τύπου, 17 Οκτ 2007

Με μεγάλη οργανωτική κι αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 7ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών 10.000 δολαρίων Ν. Ιωνίας, αφήνοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις όλες τις αθλήτριες, τους συνοδούς τους και φυσικά τον κόσμο που το διάστημα 6-14 Οκτωβρίου έσπευσε στο Κέντρο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το όμορφο άθλημα του τένις.

Για μία εβδομάδα, η Ν. Ιωνία κατέστη το κέντρο της αντισφαίρισης στον ελληνικό χώρο και οι διοργανωτές, για ακόμη μία χρονιά πήραν άριστα στα καθήκοντά τους. Η πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας και διευθύντρια των αγώνων κα Σοφία Κατσούπη δήλωσε σχετικά με το τουρνουά: «Ευχαριστώ πολύ όλες τι αθλήτριες που πήραν μέρος και μας προσέφεραν ποιότητα στους αγώνες, θέαμα, αγωνιστικότητα, τεχνική, πείσμα, ομορφιά.
Το επίπεδο φέτος ήταν πολύ ανεβασμένο, είχαμε τενίστριες υψηλού επιπέδου και εκ πείρας μπορώ να πω ότι το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, οργανωτική κι αγωνιστική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νομάρχη Μαγνησίας, κ. Απόστολο Παπατόλια και το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας, κ. Παύλο Μαβίδη για το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους, την πρόεδρο του ΑΟΝΑΜ, κα Εφη Καρανικόλα, τον αντιπρόεδρο του ΑΟΝΑΜ, κ. Αλέκο Μεταφτσή, τον πρόεδρο του ΑΟΔΝΙ, κ. Κώστα Σακελλαρίου και τον γραμματέα του ΑΟΔΝΙ, κ. Δημήτρη Μπενάκη που υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί και στάθηκαν δίπλα μας.

Επίσης, τον άνθρωπο που κουράστηκε πιο πολύ απ’ όλους μας, τον υπεύθυνο του Τενιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, κ. Πέτρο Μπίρη, στον οποίον οφείλεται η άψογη εικόνα των γηπέδων και επίλυσε πολλά οργανωτικά ζητήματα. Πολύτιμη βοήθεια ήταν κι αυτή των προπονητών του ΟΑΜ, κας Ελένης Παπαθεοδωροπούλου και κ. Βασίλη Μακρή.

Ακόμη, δεν θα πρέπει να ξεχάσω να αναφερθώ στον επιδιαιτητή κ. Δημήτρη Σαρατζίδη και τους διαιτητές των αγώνων κ.κ. Δώρα Πασουράκου, Νίκου Δημόπουλου, Βουκ Νίκολιτς, Βλαντ Ντομιντεάνου, Αριστοτέλη Σαρατζίδη κασι Ζόραν Ποπόφσκι.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνω στα μέλη του ΔΣ του ΟΑΜ, στο γιατρό κ. Δημήτρη Γκάλιο που βρίσκεται κοντά μας για επτά χρόνια αφιλοκερδώς, στο φυσιοθεραπευτή κ. Απόστολο Βεργή, στον υπεύθυνο Τύπου, κ. Φώτη Γαλούση, στον κ. Πάνο Κουγιανό για τη δημιουργία και διαχείριση της ιστοσελίδας μας, την κα Όλγα Καραμάνη για την καθαριότητα και τον κ. Αλέξη Αζεμ για την ετοιμασία των γηπέδων, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Τέλος, επειδή ένα διεθνές τουρνουά δε χρειάζεται μόνο οργάνωση αλλά και οικονομική στήριξη, οφείλω να αναφέρω τους χορηγούς μας που ήταν: η ΕΨΑ, τα Goodys, η τηλεόραση Astra, το «Χρυσό κι Ασήμι» του κ. Μάλη, τα «Οπτικά Δημητριάδη», το «Nile-Bazar», τα «Οπτικά Προφαντή», το σουβλατζίδικο « Ο Βαγγέλης», το φυσικό μεταλλικό νερό «Σέλι», τα «Λουλούδια-Φυτά Κλόντζα», ο κ. Ζησιμάτος που ετοίμασε την αφίσα και το πρόγραμμα του αγώνα, το γυμναστήριο «Health is Life», η κα. Βάσω Τηλιοπούλου, ιδιοκτήτρια του συλλόγου Chorus Line που με τη χορευτική της ομάδα απογείωσε το κέφι στη βραδιά προς τιμήν των αθλητριών, την Τετάρτη 10/10 και τέλος τον ιδιοκτήτη κ. Χρ. Σταμούλη και το προσωπικό του εστιατορίου του Κέντρου Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας.

Χωρίς την κουραστική δουλειά όλων των προαναφερθέντων, το 7ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών 10.000 δολαρίων Ν. Ιωνίας δε θα είχε στεφθεί με επιτυχία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, φιλοδοξώντας να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω, να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον ακόμα καλύτερων αθλητριών και με το δικό μας τρόπο να συνεχίσουμε να διαφημίζουμε τη Ν. Ιωνία, το Βόλο, τη Μαγνησία και την Ελλάδα».

Θυμίζουμε ότι το 7ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών 10.000 δολαρίων Ν. Ιωνίας Μαγνησίας διοργανώθηκε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας ύστερα από ανάθεση από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και με την πολύτιμη αρωγή των Αθλητικών Οργανισμών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και Δήμου Ν. Ιωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: