Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007

Δελτίο Τύπου, 11 Οκτ 2007

Εγιναν γνωστές σήμερα Πέμπτη οι τέσσερις αθλήτριες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση στο μονό του 7ου Διεθνούς Τουρνουά Τένις Futures Γυναικών 10.000 δολαρίων Νέας Ιωνίας Μαγνησίας που διεξάγεται το διάστημα 6-14 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Nea Ionia Tennis Club, καθώς και το ένα από τα δύο ζευγάρια του τελικού στο διπλό.

Σημαντική επιτυχία για την Ειρήνη Γεωργάτου, η οποία σχετικά εύκολα, νίκησε 2-0 σετ τη Ρωσίδα Ραζούμοβα και πέρασε στην τετράδα, ούσα η μοναδική Ελληνίδα που συνεχίζει στους αγώνες. Οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι η Πολωνίδα Μπρόζντα που απέκλεισε τη συμπατριώτισσά της Γιεγκιόλκα, η Ρωσίδα Πάβλοβα που ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι νίκησε την Κλοτζ και η επίσης Ρωσίδα Αλεξάντρα Πάνοβα. Θυμίζουμε ότι η Μπρόζντα ήταν η νικήτρια στο τουρνουά της Μυτιλήνης πριν από λίγες ημέρες.

Αύριο Παρασκευή ο τελικός στο διπλό

Αύριο Παρασκευή 12/10 και με ώρα έναρξης στις 17:00 θα λάβει χώρα ο τελικός στο διπλό. Σήμερα, διεξήχθη ο ένας ημιτελικός και δύο προημιτελικοί. Το ζευγάρι των Γιεγκιόλκα (Πολωνία)/Βασιλίεβα (Ουκρανία) περιμένει τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από τον αυριανό πρωινό ημιτελικό μεταξύ Μπρόζντα/Κιζίνσκα (Πολωνία) και Κλοτζ/Ρότμαν (Αυστρία).

Το Σάββατο οι ημιτελικοί στο μονό

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί στο μονό. Τα ζευγάρια είναι Πάβλοβα-Γεωργάτου και Πάνοβα-Μπρόζντα.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους θεατές να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Nea Ionia Tennis Club τις τρεις τελευταίες ημέρες του τουρνουά καθώς οι αθλήτριες υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου και συναρπαστικές μονομαχίες. Έχουν ξεχωρίσει στο μονό οι τέσσερις καλύτερες τενίστριες, ενώ στο διπλό, ο τελικός της Παρασκευής προμηνύεται αμφίρροπος και με μεγάλο ενδιαφέρον. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στο Κέντρο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας λειτουργεί εστιατόριο-καφετέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: